Logo no.boatexistence.com

Kan collier leve med katter?

Innholdsfortegnelse:

Kan collier leve med katter?
Kan collier leve med katter?

Video: Kan collier leve med katter?

Video: Kan collier leve med katter?
Video: Her spyr programlederen på direkten 2024, Juli
Anonim

For noen kan den kjærligheten strekke seg til katter. Collier er atletiske, og klarer seg best med mye trening og selskap De er vokale hunder som har en tendens til å være tolerante overfor andre familiedyr. … De trenger en god del daglig mosjon, men deres tilpasningsevne og utadvendte natur gjør dem til en potensielt god kattefølge.

Kommer collies overens med katter?

For noen kan den kjærligheten strekke seg til katter. Collier er atletiske og klarer seg best med mye trening og selskap De er vokale hunder som har en tendens til å være tolerante overfor andre familiedyr. … De trenger en god del daglig mosjon, men deres tilpasningsevne og utadvendte natur gjør dem til en potensielt god kattefølge.

Gjør border collier skade på katter?

Border collier er ivrige gjetere og kan forsøke å gjete katter. Selv om de vanligvis ikke mener å skade andre dyr, kan napping og annen gjeteatferd skade katter.

Hvordan introduserer du en border collie for en katt?

Tips for å introdusere hund til katt

  1. Venn dem til hverandres duft. Gni en klut på hvert kjæledyr og legg det på det andres hengested - på hundesengen, under kattens matfat, på fanget ditt. …
  2. La dem undersøke hverandres boområder. …
  3. Introduser dem gjennom en dør eller babyport. …
  4. Introduser dem med hunden i bånd.

Kan gjeterhunder leve med katter?

Noen gjeterhunder lever veldig lykkelig med katter, og noen kan bry seg mindre. Som jeg ofte har funnet gjennom årene, har gjeterhundens oppførsel mye med avl og instinkt å gjøre. Men oftere enn ikke stemmer deres atferd direkte med mulighetene, opplæringen og miljøet vi tilbyr.

Anbefalt: