Logo no.boatexistence.com

Har kolleger lov til å date?

Innholdsfortegnelse:

Har kolleger lov til å date?
Har kolleger lov til å date?

Video: Har kolleger lov til å date?

Video: Har kolleger lov til å date?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Juli
Anonim

Når kollegaer på samme nivå innleder et romantisk forhold, er sjansen stor for at det ikke vil være noe problem, med mindre en eller begge partene er gift med andre. Arbeidsgivere kan være bekymret for at en arbeidstaker som er kjent med konfidensiell informasjon utilsiktet kan lekke slik informasjon til en romantisk partner.

Har kolleger lov til å date?

I henhold til amerikansk lov er dating med en kollega ikke ulovlig, og eventuelle regler eller restriksjoner som håndheves av arbeidsgiveren din angående forbrødring og dating med mennesker på jobben er arbeidsgiverspesifikke, snarere enn mandat i lov.

Kan du få sparken for å ha et forhold til en kollega?

Som ansatt i California, , kan du ikke få sparken bare fordi du er sammen med en kollega. Selv om arbeidsgivere har lov til å implementere anti-fraterniseringspolitikk på arbeidsplassen, bør arbeidsgiverens kontroll over livet ditt være begrenset.

Er det upassende å date en kollega?

Hvis dere begge jobber for et stort selskap med hundrevis av ansatte, eller hvis dere jobber i forskjellige filialer eller forskjellige lokasjoner, er det i de fleste tilfellene å date en kollega greit. Når du er i en stor situasjon, er det enkelt. Dere kommuniserer ikke med hverandre og andre kolleger på daglig basis.

Hva er et upassende forhold på arbeidsplassen?

Romantiske eller seksuelle forhold mellom ansatte der en person har innflytelse eller kontroll over den andres ansettelsesvilkår er upassende. Disse relasjonene, selv om de er samtykkende, kan til slutt resultere i konflikter eller vanskeligheter på arbeidsplassen.

Anbefalt: