Logo no.boatexistence.com

Hva handler mcleods døtre om?

Innholdsfortegnelse:

Hva handler mcleods døtre om?
Hva handler mcleods døtre om?

Video: Hva handler mcleods døtre om?

Video: Hva handler mcleods døtre om?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Juli
Anonim

McLeod's Daughters forteller historien om to søstre som blir gjenforent når de arver en stor storfeeiendom i utmark i Sør-Australia. Etter 20 års mellomrom trekker de sammen en kvinnelig arbeidsstyrke og forplikter seg til et ekstraordinært liv på Drover's Run.

Hva er historien bak McLeod's Daughters?

Basert på den vellykkede telefilmen fra 1996 med samme navn. Etter at hans kone og sønn døde under fødselen, Claires far, Jack McLeod, giftet seg med byjenta Ruth Silverman … Tjue år senere, etter Jacks plutselige død, arver døtrene hans hver halvparten av de tungt belånte Drover's Run.

Hvorfor ønsket Claire å forlate McLeod's Daughters?

I begynnelsen var det Tess og Claire (Lisa Chappell). Claire (Lisa Chappell) er Jacks datter av sitt første ekteskap. Dessverre drepte de Claire fordi kontrakten hennes med kanal 9 gikk ut og hun ikke ønsket å fornye den fordi hun ønsket å forfølge andre skuespillerjobber.

Er McLeod's Daughters en sann historie?

Til tross for at det foregår i landbyen Gungellan, er hjembyen til McLeod-familien fullstendig fiktiv Showet ble filmet i byen Freeling i Sør-Australia, som er ca. 60 km nord for Adelaide, og grenser til statens berømte Barossa Valley-region. LES NESTE: McLeod's Daughters …

Hvem gifter McLeod-døtrene seg med?

Nick Ryan og Tess McLeod giftet seg etter flere år med et av-på-forhold. De forble gift til slutten av serien.

Anbefalt: