Logo no.boatexistence.com

In destiny 2 hva gjør jeg med engrams?

Innholdsfortegnelse:

In destiny 2 hva gjør jeg med engrams?
In destiny 2 hva gjør jeg med engrams?

Video: In destiny 2 hva gjør jeg med engrams?

Video: In destiny 2 hva gjør jeg med engrams?
Video: Destiny Hvordan man Farmer Engrams 2024, Kan
Anonim

Når de er dekodet, blir engrammene til et spesielt våpen eller rustningsstykke, og skaleres med spillerens nivå og lys på tidspunktet det dekodes. Engrams kan noen ganger dekodes til en annen type gjenstand, for eksempel en merkelig mynt, Mote of Light eller artefakt. Kodede engrammer kan dekodes umiddelbart av spillere i feltet.

Hvor leverer du inn engrams i Destiny 2?

Hva er Destiny 2s Umbral Engrams? Umbral Engrams faller ved ditt nåværende kraftnivå, men de blir ikke slått inn på Cryptarch eller Eververse for å åpne dem. I stedet trenger du et verktøy k alt Umbral Decoder.

Hvordan dekrypterer du engrammer i skjebnen?

Next to Drifter er en maskin som lar deg dekode Umbral Engrams. Bare gå opp til maskinen og samhandle med den for å dekode Umbral Engrams.

Hvorfor kan jeg ikke dekryptere engrammer?

For å dekryptere umbral engrammer, trenger du tilgang til en Umbral Decoder Det er en enhet som dekoder dem, og du finner den ved siden av Drifter i Anneks ved tårnet. Du kan bare få tilgang til den etter at du har fullført In the Face of Darkness-oppdraget, som også betyr at du fullfører et kontakt offentlig arrangement på Io.

Hvorfor kan jeg ikke dekode umbral-engrammer?

de kan ikke fordi du må godta oppdraget fra drifteren, som er et annet engram for å bruke dekrypteringsprogrammet. men du er mett, så du kan ikke akseptere den han tilbyr. så du kan ikke dekode de du har.

Anbefalt: