Logo no.boatexistence.com

Forsvinner migrert leppefiller?

Innholdsfortegnelse:

Forsvinner migrert leppefiller?
Forsvinner migrert leppefiller?

Video: Forsvinner migrert leppefiller?

Video: Forsvinner migrert leppefiller?
Video: Civid Federation Report Details Financial Challenges Ahead for Chicago 2024, Juli
Anonim

Vil migrert fyllstoff forsvinne av seg selv? I teorien yes, men virkeligheten er litt mer komplisert. Når vi løser opp fyllstoffer injiserer vi et enzym k alt hyaluronidase. Hyaluronidase forekommer naturlig i kroppen din, og dette er grunnen til at leppefyllere til slutt vil løse seg opp av seg selv.

Hvorfor fortsetter leppefylleren min å migrere?

Migrasjon oppstår ofte på grunn av at deler av kroppen er overfylt med dette stoffet og denne blødningen til andre områder, så det er viktig å være oppmerksom på mengden av fyllstoff som vil være påføres på leppene dine, i tillegg til å fortelle legen din om du allerede har fyllstoff i denne delen av ansiktet ditt.

Hvordan blir jeg kvitt filler-migrering?

Det beste alternativet er imidlertid å ikke fortsette å fylle leppene eller ansiktet med mer produkt for å jevne ut det migrerte fyllstoffet. Migreringen vil ikke bli fjernet på denne måten, så derfor er alternativet i dette tilfellet bare å starte på nytt. Fyllstoff i leppene eller andre områder kan løses opp med et produkt k alt Hyalase

Migrerer leppefyllere alltid?

Selv om det er mulig for fyllstoffer å migrere, er denne bivirkningen ekstremt sjelden og kan unngås ved å velge en kvalifisert injektor. Selv om migrering av filler er svært uvanlig, øker sannsynligheten når filler utføres av en uerfaren eller underkvalifisert injektor.

Kan leppefiller migrere måneder senere?

“Med økningen av injiserbare dermale hyaluronsyrefyllstoffer, kan migrasjon av fyllstoffer inn i bane fra andre fjerntliggende injeksjonsområder i ansiktet forekomme måneder til år senere, og presenteres som en ny orbitalmasse eller kjemose, sa medforfatter Cat Burkat, MD, til Healio/OSN. Når den først er identifisert, er behandlingen ofte kirurgisk.

Anbefalt: