Logo no.boatexistence.com

Er tatoveringssmøring norm alt?

Innholdsfortegnelse:

Er tatoveringssmøring norm alt?
Er tatoveringssmøring norm alt?

Video: Er tatoveringssmøring norm alt?

Video: Er tatoveringssmøring norm alt?
Video: THE LATER ME;RMAID 2024, Juli
Anonim

Ideelt sett, etter at du har gjort tatoveringen din, vil blekket ditt gro godt og ende opp med å se bra ut. Noen tatoveringer som flasser og blekk kommer av tatoveringen din er norm alt … Uklare linjer og blekk som går utover grensen til en tatovering, kan være et tegn på tatovering. Denne typen tatoveringsskade vil ikke skade deg.

Hvorfor ser det ut som tatoveringen min smører seg ut?

Tatoveringsutblåsninger oppstår når en tatovør trykker for hardt når en påfører blekk på huden. Blekket sendes under de øverste hudlagene der tatoveringer hører hjemme. Under hudens overflate sprer blekket seg ut i et lag med fett. Dette skaper uskarphet knyttet til en tatoveringsutblåsning.

Kan tatoveringen din flekke?

Ja, tatoveringer kan se flekkete ut, og flere faktorer kan forårsake det. Når det er sagt, er tatoveringer med flekker ikke så vanlige, og du kan redusere sannsynligheten for at det skjer ved å følge noen få enkle trinn og ta visse forholdsregler. Å velge en erfaren artist bør være hovedfokuset ditt.

Er det norm alt at en fersk tatovering lekker blekk?

Friske sår lekker ofte en klar væske k alt plasma, så ikke bli skremt hvis du merker at det siver ut litt væske rundt det nye blekket ditt. "Det er forårsaket av blod og plasma som går til stedet for tatoveringen og begynner helingsprosessen med skorpedannelse," sier Palomino.

Hvordan vet du at tatoveringen din helbreder ordentlig?

Tatoveringshelbredelsesprosessen er ganske enkel. Hevelse, smerte og utsivning går vanligvis over etter dag tre og etterfølges av kløe og peeling i en uke til. Forvent at tatoveringen din ser mørkere og mattere ut enn forventet den første måneden.

Anbefalt: