Logo no.boatexistence.com

Kan du være for hygienisk?

Innholdsfortegnelse:

Kan du være for hygienisk?
Kan du være for hygienisk?

Video: Kan du være for hygienisk?

Video: Kan du være for hygienisk?
Video: You’re Too Clean, and It’s Messing With Your Immune System 2024, Kan
Anonim

Er det fordi vi er for rene?» Svaret kan være ja Den såk alte "hygienehypotesen" har fått troverdighet og har utviklet seg til en enda mer sofistikert forståelse av "mikrobiomet", eller mangfoldet av mikrober som omgir oss, gjennomsyre kroppen vår og påvirke helsen vår.

Kan du bli syk av å være for ren?

For mye renslighet kan få oss til å utvikle allergier, astma, inflammatoriske tarmsykdommer og andre autoimmune lidelser.

Er det usunt å være for ren?

Komplikasjoner fra renslighet

Vel, det kan føre til betennelse og en økning i andre skadelige tilstander, som astma, allergier og autoimmune sykdommer.«Å være for ren er liknende med overbruk av antibiotika som dreper de gode bakteriene og endrer immunforsvaret,» sa Alaniz.

Er det noe slikt som å være for renset?

Det virker kontraintuitivt, men det er akkurat det den såk alte " hygienehypotesen" antyder. Du kan faktisk være for ren for ditt eget beste. Forskere kom opp med hypotesen som en måte å forklare eksplosjonen av allergier og astma i Amerikas ungdom.

Er Being Too Clean dårlig for immunforsvaret?

Så her er den store takeawayen: Det er ingen bevis for at en kortvarig økning i håndvask og rengjøring vil redusere kroppens immunforsvar.

Anbefalt: