Dør lionel luthor i smallville?

Innholdsfortegnelse:

Dør lionel luthor i smallville?
Dør lionel luthor i smallville?

Video: Dør lionel luthor i smallville?

Video: Dør lionel luthor i smallville?
Video: Killer Laughs at Dad Crying for Daughter, He Snaps.. 2024, September
Anonim

En misfornøyd LuthorCorp-ansatt satte Lionel gjennom en rekke liv- og dødstester, sammen med Martha Kent. Lionel og Martha ble til slutt reddet av Clark Kent. … Lionel ble drept etter å ha blitt skjøvet ut et 40-etasjers vindu i LuthorCorp Plaza av Lex.

Hvilken årstid dør Lionel Luthor i Smallville?

Lionel forble lojal mot Clark frem til hans død i Smallville sesong 7, som fungerte som et av showets tristeste øyeblikk.

Hvilken episode dør Lionel Luthor Smallville?

Rekkoning (Smallville) Jonathan dør i armene til sønnen Clark og kona Martha. Episode nr. "Rekoning" er den tolvte episoden av den femte sesongen av superhelt-TV-serien Smallville og den hundrere episoden av den samlede serien.

Blir Lionel Luthor bra i Smallville?

Jeg vet at han ble Jorels fartøy senere i serien, så ble Clarks allierte, men det ser ut til at han ble god før det I sesong 4, kort tid etter at han gikk inn i Clarks kropp, sa han at leversykdommen hans var kurert, og han var en forandret mann. Han var ikke lenger ond og ble helbredet fra sine onde veier.

Hva er Lionel Luthors IQ?

Lex Luthors IQ er beregnet til å være 225, noe som er veldig imponerende. Batmans er 192, mens Albert Einsteins antas å være mellom 160 og 180.

Anbefalt: