Hvor er lex luthor fra?

Innholdsfortegnelse:

Hvor er lex luthor fra?
Hvor er lex luthor fra?

Video: Hvor er lex luthor fra?

Video: Hvor er lex luthor fra?
Video: Супермен наконец убивает Джокера [Земля 22] [Без музыки] | несправедливость 2024, September
Anonim

Som opprinnelig presentert i Post-Crisis-versjonen av DC Comics Universe, er Lex Luthor et produkt av barnemishandling og tidlig fattigdom. Født i Suicide Slum-distriktet i Metropolis, er han innpodet med et ønske om å bli en selvlaget mann med stor makt og innflytelse.

Hvilken planet er Lex Luthor fra?

Den planeten ville komme til å hete Lexor Lexor var en verden som gikk i bane rundt en rød sol, der Lex Luthor tjente folks beundring ved å gjenopprette deres tapte teknologi. Det var tørt inntil Lex intervenerte, og de gjorde ham til deres leder og æret ham som en messias; til og med navngi planeten "Lexor" til hans ære.

Hvilken etnisitet er Lex Luthor?

Han studerte også psykologi og var soldat fra andre verdenskrig.) Så mysteriet løst: Lex Luthor er greek.

Hvorfor hater Lex Luthor Supermann?

Lex Luthors hat for Superman kommer fra misunnelsen hans Superman minner Lex om alt han aldri kan bli. Supermann blir aldri syk, han kan få ild ut av øynene hans, han kan fly i høyere hastigheter enn noe menneskeskapt fly noen gang kan gjøre. … Lex Luthor er en superskurk i DCs tegneserieunivers.

Er Lex Luthor afroamerikansk?

Det er noen argumenter for at Lex Luthor er faktisk gresk, siden han var basert på den gresk-amerikanske skuespilleren Telly Savalas. Likevel var det overraskende å se Superman & Lois endelig omfavne en annen etnisitet for den gale vitenskapsmannen.

Anbefalt: