Logo no.boatexistence.com

Når noe er lammende?

Innholdsfortegnelse:

Når noe er lammende?
Når noe er lammende?

Video: Når noe er lammende?

Video: Når noe er lammende?
Video: Top 15 Vitamins & Supplements for Neuropathy [+ 3 BIG SECRETS] 2024, Kan
Anonim

En lammende sykdom eller funksjonshemming er en som alvorlig skader helsen din eller kroppen din. Leddgikt og revmatisme er fremtredende lammende sykdommer. Hvis du sier at en handling, politikk eller situasjon har en lammende effekt på noe, mener du at det har en svært alvorlig, skadelig effekt

Hva er en annen betegnelse for lammende?

Synonymer og nærsynonymer for lammende. beating, lesjon, kaos, lemlestelse.

Er det greit å si lammende?

Dette begrepet er generelt enige om å være støtende mot en person eller gruppe mennesker. Vi anbefaler på det sterkeste du ikke bruker denne termen og i stedet bruker en term som vanligvis ikke anses å være støtende.

Hvorfor er lammende støtende?

En krøpling er en person eller et dyr med en fysisk funksjonshemming, spesielt en som ikke er i stand til å gå på grunn av en skade eller sykdom. … På 1970-tallet ble ordet generelt sett på som nedsettende når det ble brukt om mennesker med nedsatt funksjonsevne. Cripple er også et transitivt verb, som betyr "forårsake en funksjonshemming eller inabilitet ".

Hva er en lammende sykdom?

En lammende sykdom eller funksjonshemming er en som alvorlig skader helsen din eller kroppen din. Leddgikt og revmatisme er fremtredende lammende sykdommer.

Anbefalt: