Logo no.boatexistence.com

Skal jeg dekke plenen min som er nysådd?

Innholdsfortegnelse:

Skal jeg dekke plenen min som er nysådd?
Skal jeg dekke plenen min som er nysådd?

Video: Skal jeg dekke plenen min som er nysådd?

Video: Skal jeg dekke plenen min som er nysådd?
Video: What To Cover New Grass Seed With 2024, Kan
Anonim

Når du sår en ny plen, kan det være en utfordring å få gresset til å gro. Uten eksisterende gress kan det hende at frøene ikke får nok fuktighet og kan tørke ut. Å dekke frøene kan bidra til å låse inn fuktighet for å forhindre at de tørker ut, slik at de kan spire mer vellykket.

Hvordan beskytter jeg den nysådde plenen?

I stedet for å bruke halm til å dekke det nyplantede frøet, dekke hele området med Grass-Fast Vann området grundig. Hold jord under stoffet fuktig til frøene har spiret grundig. La stå på plass til gresset er forbi det "sarte" stadiet eller til dagtemperaturene begynner å nærme seg 85 grader.

Skal jeg dekke nysådd gressfrø?

' For å unngå dette problemet, dekk små områder av nysådd mark med netting, som vil være til fordel for frøenes spiring. Hvis du jobber med et større område, kan fugletape være løsningen du trenger. Eller, som en forholdsregel, plante ekstra plenfrø for å kompensere.

Hvordan beskytter du nysådd plen mot frost?

Dekk frøplanter

Dekk det nye gresset ditt om kvelden. Bruk presenninger eller klut med stein eller ekstra trelast Selv et tynt lag med svart plastpresenning vil bidra til å holde varm luft nær bakken og forhindre at frost skader det nye gresset ditt. Fjern presenningene om morgenen for å utsette gresset for luft og sollys.

Hva om det fryser etter at jeg har sådd gressfrø?

Gressfrø vil ikke spire før jorden når ca. 55 grader, så du trenger ikke å bekymre deg for at gresset begynner å vokse og deretter fryses -- det vil ikke skje. Etter at du har spredt gressfrøet på den frosne bakken, vil bakken til slutt tine, og deretter refreeze

Anbefalt: