Logo no.boatexistence.com

Hvem navn kommer først på bryllupsinvitasjoner?

Innholdsfortegnelse:

Hvem navn kommer først på bryllupsinvitasjoner?
Hvem navn kommer først på bryllupsinvitasjoner?

Video: Hvem navn kommer først på bryllupsinvitasjoner?

Video: Hvem navn kommer først på bryllupsinvitasjoner?
Video: Addressing Wedding Invitations 2024, Kan
Anonim

Bride and Groom Lines Navnet på bruden går alltid foran brudgommens navn Formelle invitasjoner utstedt av brudens foreldre refererer til henne ved hennes for- og mellomnavn, brudgommen ved hans fullt navn og tittel; hvis paret er vert for seg selv, er titlene deres valgfrie.

Står mannens eller kvinnens navn først på invitasjoner?

Tradisjonen tilsier at brudens navn alltid kommer først, enten det er på Save the Date-kort, bryllupsinvitasjoner eller noe annet. Dette er fordi brudens foreldre vanligvis er verter, som betaler en større del av utgiftene.

Skal mannen eller konens navn stå først i adressen?

Både mann og kone bruker fornavnet sitt, med konas navn først og mannens andre. Det hjelper å huske den gamle sørstatsregelen om alltid å holde mannens for- og etternavn sammen. Og selvfølgelig skrives etternavn alltid.

Hvilket navn kommer først i et par?

Utenfor den tradisjonelle, formelle «Mr. & Mrs. John Doe”, er konens navn ALLTID først når man bruker fornavn: “ Jane and John Doe” (1). I sosial betydning er kvinnen alltid først, deretter menn, så barn.

Inkluderer bryllupsinvitasjoner navnene på brudgommens foreldre?

Det er vanlig at navnene på foreldrene som betaler den største andelen står øverst i invitasjonen, med navnene på det andre settet etter. Det er veldig vanlig å navngi brudgommens foreldre på et tidspunkt på invitasjonen. Dette er den høflige og riktige tingen å gjøre hvis de har hjulpet deg med å betale for den store dagen.

Anbefalt: