Logo no.boatexistence.com

Does mcdougall die in outlander?

Innholdsfortegnelse:

Does mcdougall die in outlander?
Does mcdougall die in outlander?

Video: Does mcdougall die in outlander?

Video: Does mcdougall die in outlander?
Video: Dougal MacKenzie | Warchief of Clan MacKenzie (Outlander) 2024, Kan
Anonim

2. Dougal MacKenzie (Graham McTavish) … Men Claire og Jamie jobbet sammen i den resulterende kampen, og de endte opp med å overmanne den tøffe Highlander, stikke og drepe Dougal.

Drap Dougal Colum?

Jamie ber Colum dra hjem til Leoch og ta mennene hans med seg. Imidlertid dør Colum den natten, og Dougal, fast sammen med prins Charles, bestemmer seg for at MacKenzies fra Leoch vil marsjere med Highland-hæren. Colum dør i 1745, før han har en sjanse til å bruke cyaniden og måneder før det siste slaget ved Culloden.

Hvordan dør Column i Outlander?

Outlander sesong én introduserte Colum MacKenzie (spilt av Gary Lewis) som Jamie Frasers (Sam Heughan) onkel og hersker over hans mektige klan. Med hovedrollen i de to første utfluktene ble karakteren drept i serie to i en hjerteskjærende scene med assistert selvmord.

Hvilken episode dreper Jamie Dougal i Outlander?

Outlander: Young Ian vender tilbake til Fraser's Ridge i avsnitt åtte. I stedet spilte hendelsene ut på samme måte, men Jamie klarte å drepe Dougal selv uten hjelp. Han avsluttet drapet med en emosjonell kommentar mens han sa: «Jeg er så lei meg, onkel.»

Hvilken sykdom hadde Colum MacKenzie?

Hans eldre bror, Colum, er den regjerende sjefen, men han ville ikke vært noe uten Dougal. Colum lider av en tilstand nå kjent som Toulouse-Lautrec Syndrome, en degenerativ sykdom som gjør bena hans ubevegelige til tider og fyller dagene med store fysiske smerter.

Anbefalt: