Logo no.boatexistence.com

Er gurkemeie blodfortynnende?

Innholdsfortegnelse:

Er gurkemeie blodfortynnende?
Er gurkemeie blodfortynnende?

Video: Er gurkemeie blodfortynnende?

Video: Er gurkemeie blodfortynnende?
Video: 7 Natural Blood Thinning Foods & Drinks to Prevent Blood Clots | Natural Blood Thinner at Home 2024, Kan
Anonim

Ja, gurkemeie er blodfortynnende. Selv om forskerne ikke hadde funnet noen publiserte rapporter om pasienter som blødde fra å ta gurkemeie, kan det øke risikoen, spesielt hvis det pares med et annet antikoagulerende medikament.

Hvor effektiv er gurkemeie som blodfortynnende?

Gurkemeie

Den aktive ingrediensen i gurkemeie er curcumin som har anti-inflammatorisk og blodfortynnende eller antikoagulerende egenskaper. En studie publisert i 2012 antyder at å ta en daglig dose gurkemeiekrydder kan hjelpe folk å opprettholde blodets antikoagulerende status.

Er gurkemeie blodfortynnende som aspirin?

Blodfortynnende som Coumadin, Plavix eller til og med aspirin fordi gurkemeie også fungerer som blodfortynnendeAv denne grunn ønsker du å slutte å ta gurkemeie et par uker før enhver form for kirurgisk inngrep, slik at du kan gjennomgå behandling trygt, og uten risiko for blødninger som ikke kan stoppes.

Hva er de negative effektene av gurkemeie?

Gurkemeie og curcumin ser ut til å være generelt godt tolerert. De vanligste bivirkningene observert i kliniske studier er gastrointestinale og inkluderer forstoppelse, dyspepsi, diaré, distensjon, gastroøsofageal refluks, kvalme, oppkast, gul avføring og magesmerter.

Kan gurkemeie løse opp blodpropp?

GurkemeieGurkemeie er et krydder som gir karriretter en gul farge, og det har lenge vært brukt som folkemedisin. I følge en studie fra 2012, fungerer en av de viktigste aktive ingrediensene, curcumin, som en antikoagulant. Den virker for å hemme koagulasjonskaskadekomponenter, eller koagulasjonsfaktorer, for å forhindre at det dannes koagler.

Anbefalt: