Hvor ligger kundalini?

Innholdsfortegnelse:

Hvor ligger kundalini?
Hvor ligger kundalini?

Video: Hvor ligger kundalini?

Video: Hvor ligger kundalini?
Video: What is kundalini awakening and how to wake it up? 2024, September
Anonim

Kundalini beskrives som viklet opp ved bunnen av ryggraden. Beskrivelsen av plasseringen kan variere litt, fra endetarmen til navlen. Kundalini sies å ligge i det trekantede korsbenet i tre og en halv spoler.

Hvor kommer Kundalinien fra?

Historien til Kundalini er uvanlig og fascinerende. Praksisen kommer fra slekten til Raj Yoga, en av de eldste yogaformene nevnt i den hellige vediske samlingen av tekster kjent som Upanishadene, og praktisert i India siden 500 f. Kr.

Hvordan vet du om du har Kundalini-oppvåkning?

Du kan føle fysiske symptomer, for eksempel våkne tilfeldige timer om natten, svette, gråt eller til og med bokstavelig t alt føle et intenst rush av energi som går oppover ryggraden.

Hva skjer hvis Kundalini vekkes?

Det sies når kundalinien din våkner, livet vil aldri bli det samme Hele systemet ditt, sinnet, kroppen og ånden din går gjennom en massiv energisk oppgradering, som får deg til å bevege deg gjennom livet på en helt annen måte. Noen av fordelene med en Kundalini-oppvåkning kan være: Følelser av lykke.

Hvordan føles det når Kundalini stiger?

Du kan føle behagelige fysiske opplevelser-som en orgasme for hele kroppen, men en som er mer sensuell enn seksuell. Du har dyp ny innsikt i livet ditt eller til og med tidligere liv. … Du kjenner varme i ryggraden. (Dette vil igjen være et eksempel på at den stigende Kundalini-energien ikke flyter ordentlig, sier Rebelle.)

Anbefalt: