Logo no.boatexistence.com

Har peanøttsmør fiber?

Innholdsfortegnelse:

Har peanøttsmør fiber?
Har peanøttsmør fiber?

Video: Har peanøttsmør fiber?

Video: Har peanøttsmør fiber?
Video: 3 BEST PEANUT BUTTER #shorts #peanutbutter #health 2024, Kan
Anonim

Peanøttsmør er en matpasta eller pålegg laget av m alte, tørrstekte peanøtter. Den inneholder vanligvis tilleggsingredienser som endrer smaken eller teksturen, for eksempel s alt, søtningsmidler eller emulgatorer. Peanøttsmør konsumeres i mange land.

Er peanøttsmør en god kilde til fiber?

Panøttsmør er rikt på hjertesunt fett og er en god proteinkilde, noe som kan være nyttig for vegetarianere som ønsker å inkludere mer protein i kostholdet. En 2-ss servering med peanøttsmør inneholder opptil 8 gram protein og 2 til 3 gram fiber.

Er peanøttsmør bra for tarmene dine?

Fordeler. Peanøttsmør er en hjertesunn mat. Den er rik på vitaminer og mineraler. Den er også høy i fiber, som fremmer god fordøyelse.

Er peanøtter rik på fiber?

Peanøtter er en god kilde til fiber, som bidrar til å redusere betennelse i hele kroppen din og hjelper fordøyelsessystemet. Forskning har vist at for eldre mennesker kan spising av peanøttsmør bidra til å redusere risikoen for å utvikle en viss type magekreft k alt gastrisk non-cardia adenokarsinom.

Er søtpoteter høy i fiber?

Fiber. Kokte søtpoteter er relativt høye i fiber, med en middels stor søtpotet som inneholder 3,8 gram. Fibrene er både løselige (15–23 %) i form av pektin, og uløselige (77–85 %) i form av cellulose, hemicellulose og lignin (12, 13, 14).

Anbefalt: