Logo no.boatexistence.com

Har afrikanske grå og amazon overens?

Innholdsfortegnelse:

Har afrikanske grå og amazon overens?
Har afrikanske grå og amazon overens?

Video: Har afrikanske grå og amazon overens?

Video: Har afrikanske grå og amazon overens?
Video: The Real Story of Paris Hilton | This Is Paris Official Documentary 2024, Kan
Anonim

Svar: No, afrikanske grå og amasoner er forskjellige arter fra 2 vidt forskjellige kontinenter. De kan ikke avle med hverandre.

Får afrikanske grå seg overens med fugler?

African Grays er sosiale og kommer ofte godt overens med andre fugler, men det er ikke garantert. … Akkurat som mennesker kommer de noen ganger overens med andre fugler, og noen ganger gjør de det ikke. Hvis de ikke har en følgesvenn, vil de knytte seg til deg og gjøre deg til deres følgesvenn.

Trenger afrikanske GRÅ papegøyer en følgesvenn?

Sosial interaksjon er veldig viktig for en afrikansk grå, fordi disse papegøyene pleier å være enmannsfugler. Denne arten er monogam i naturen, så når de blir kjønnsmodne (3-8 år), vil de velge noen (et menneske eller en annen fugl) som deres livslange partner.

Kan Amazon-papegøyer leve sammen med andre fugler?

Det er imidlertid ikke tilfelle med alle papegøyearter. Conures og Amazon-papegøyene har en tendens til å trives lykkelig i grupper av samme kjønn Igjen, spør alltid en ekspert før du blander og matcher, selv innenfor samme art. En ting er sikkert – du kan ikke tvinge to papegøyer til å like hverandre.

Er African Greys bedre i par?

Når det kommer til å plukke romkamerater, er afrikanske grå papegøyer mye som mennesker: ett par vil klare seg fint, mens et annet vil kjempe som katter og hunder. Hvis du finner deg selv å spille dommer for de to papegøyene dine oftere enn å leke med dem, er det et tegn på at det er på tide å skaffe et annet bur.

Anbefalt: