Logo no.boatexistence.com

Snakker afrikanske grå papegøyer?

Innholdsfortegnelse:

Snakker afrikanske grå papegøyer?
Snakker afrikanske grå papegøyer?

Video: Snakker afrikanske grå papegøyer?

Video: Snakker afrikanske grå papegøyer?
Video: Getting Creative with the Questions 🧐 2024, Kan
Anonim

The African Grey er den beste mellomstore papegøyen for å snakke. Noen av de små papegøyene snakker godt.

Hvor lang tid tar det for en afrikansk grå å snakke?

Den gjennomsnittlige grå begynner å snakke rundt 12 til 18 måneder avhengig av den enkelte fuglen. Noen har blitt notert så tidlig som 6 måneders alder. De fleste grå begynner med å mumle og øve på ord når de er alene. De overrasker ofte eiere når de roper ut sitt første klare ord.

Liker afrikanske grå papegøyer å bli klappet?

African greys er sosiale papegøyer som trenger mye praktisk tid, men de er ikke "kosebugs". De vil tolerere litt hodekløing og litt klapping, men de setter ikke pris på intens fysisk kontakt, selv om noen individer ikke har noe imot å kose seg litt.

Kan afrikanske grå papegøyer ha samtaler?

Den svært intelligente afrikanske grå blir ofte sett på som den best snakkende fuglen, med noen vokabularer på hundrevis av ord. Det er til og med forskning som tyder på at disse papegøyene kan bruke ord i kontekst for å ha enkle samtaler, men det betyr ikke nødvendigvis at de forstår hva de sier.

Hvordan får jeg den afrikanske GRÅ papegøyen min til å slutte å bite?

Gjør handlingen med å sette fuglen tilbake i buret til noe "pent" ved å gi favorittmaten hans i buret. Sørg for at papegøyen din ser det. Ha en liten godbit i hånden mens du tar opp papegøyen din for å sette ham tilbake i buret sitt. Ikke vær forutsigbar.

Anbefalt: