Logo no.boatexistence.com

At betyr kondens?

Innholdsfortegnelse:

At betyr kondens?
At betyr kondens?

Video: At betyr kondens?

Video: At betyr kondens?
Video: Течет вода из внутреннего блока кондиционера! Что делать? 2024, Kan
Anonim

1: handlingen eller prosessen med å gjøre mer kompakt eller konsis. 2: noe som er gjort mer kompakt eller kortfattet en kondensering av historien. 3: omdanning av en damp til en væske (som ved avkjøling)

Hva betyr kondensering i vitenskapen?

Kondensering er prosessen der vanndamp blir flytende Det er det motsatte av fordampning, der flytende vann blir til en damp. Kondensering skjer på en av to måter: Enten blir luften avkjølt til duggpunktet eller den blir så mettet med vanndamp at den ikke kan holde på mer vann. Duggpunkt.

Hva betyr kondens i været?

Kondensering er prosessen der vanndamp blir tilbake til flytende vann, med det beste eksemplet er de store, luftige skyene som flyter over hodet ditt. Og når vanndråpene i skyer kombineres, blir de tunge nok til å danne regndråper som kan regne ned på hodet ditt.

Hva betyr kondens i materie?

Kondensering er prosessen der vanndamp blir flytende Det er det motsatte av fordampning, der flytende vann blir til en damp. Kondensering skjer på en av to måter: Enten blir luften avkjølt til duggpunktet, eller så blir den så mettet med vanndamp at den ikke kan holde mer vann.

Hva betyr det at noen kondenserer?

for å gjøre mer tett eller kompakt; redusere volumet eller omfanget av; konsentrat.

Anbefalt: