Logo no.boatexistence.com

Hva er en lutfri avslapper?

Innholdsfortegnelse:

Hva er en lutfri avslapper?
Hva er en lutfri avslapper?

Video: Hva er en lutfri avslapper?

Video: Hva er en lutfri avslapper?
Video: Hva er Hawk Horsemanship? | Kanal Trailer 2024, Kan
Anonim

Hva er No-Lye Relaxer? I motsetning til lutavslapperen har en lutfri avslapper kalsiumhydroksid i seg eller på annen måte kjent som guanidinhydroksid. Selv om det er sant at pH-nivåene er lavere er en lutavslappende midler, noen ganger tørker lutfrie håret ut, hovedsakelig på grunn av kalsiuminnholdet og opphopning.

Er ingen lutavslapper bedre?

Ingen lutavslappende midler er ideelle for noen med en veldig sensitiv hodebunn, siden kjemikaliene og pH-nivået til denne typen avslapningsmidler er mildere enn lutbaserte avslappende midler. Ingen lutavslappende midler er vanligvis forbundet med tørket hår på grunn av kalsiumoppbygging.

Hva er forskjellen mellom No lut relaxer og lut relaxer?

Forskjellen ligger i hvilken type kjemikalier som brukes. I lutavslappende midler er den aktive ingrediensen natriumhydroksid. I lutfrie avslappende midler er den aktive ingrediensen kalsiumhydroksid No-lutavslapper er vanligvis litt mildere og bra for sensitiv hodebunn, men kalsiumet kan føre til at håret blir litt tørrere.

Hva er ingen lutavslappende midler laget av?

No-lut relaxers består av guanidin, litium eller kaliumhydroksid. Dette er de kjemiske forbindelsene formulert i relaxers for å rette håret. En av de største måtene å se forskjellen mellom en lutfri og en lutavslapper er den fysiske forberedelsen.

Gjenner en avslapper uten lut håret?

Det er viktig å finne en relaxer som passer spesielt for dine behov. … For grovt hår anbefaler vi ORS Olive Oil Innebygd beskyttelse No-Lye Hair Relaxer Extra Strength- det retter ut selv de tykkeste hårstråene Og for de med sensitiv hodebunn, ikke se lenger enn Avlon Bekreft Fiberguard Sensitive Scalp Relaxer.

Anbefalt: