Logo no.boatexistence.com

Hvordan bruker du utvilsomt i en setning?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan bruker du utvilsomt i en setning?
Hvordan bruker du utvilsomt i en setning?

Video: Hvordan bruker du utvilsomt i en setning?

Video: Hvordan bruker du utvilsomt i en setning?
Video: Быстрая укладка плитки на стены в санузле. ПЕРЕДЕЛКА ХРУЩЕВКИ от А до Я #27 2024, Kan
Anonim

Enten han er en stor mann eller ikke, har Skip Gates gjort to utvilsomt store ting. Da ville hun, dryppende av febersvette, ha vært utvilsomt smittsom. Hullene, innrømmer han, er uten tvil en bivirkning, men ikke store nok til å bekymre dem.

Hva er meningen med utvilsomt?

: det kan ikke argumenteres: utvilsomt utvilsomt, desember er den beste måneden for forhandlere. Synonymer Flere Eksempelsetninger Lær mer om uten tvil.

Er uten tvil et ord?

Som adverb er forskjellen mellom ubestridelig og ubestridelig at ustridelig er ubestridelig; absolutt, definitivt; uten mulighet for argumentasjon eller debatt mens uten tvil ikke er gjenstand for spørsmål eller tvil.

Hva betyr utvilsomt?

adjektiv. ikke åpent for spørsmål; utover tvil eller tvist; udiskutabel; unektelig; sikkert: et utvilsomt faktum. over kritikk; uunngåelig: en mann med ubestridelige prinsipper.

Hva betyr utvilsom kjærlighet?

Hvis du beskriver noe som ubestridelig, understreker du at det er så åpenbart sant eller ekte at ingen kan tvile på det [uthevelse] Han inspirerer til hengivenhet og respekt som en mann av ubestridelig integritet. Synonymer: sikkert, ubestridelig, udiskutabel, klar Flere synonymer av ubestridelig.

Anbefalt: