Logo no.boatexistence.com

Kan en maskiningeniør bli en luftfartsingeniør?

Innholdsfortegnelse:

Kan en maskiningeniør bli en luftfartsingeniør?
Kan en maskiningeniør bli en luftfartsingeniør?

Video: Kan en maskiningeniør bli en luftfartsingeniør?

Video: Kan en maskiningeniør bli en luftfartsingeniør?
Video: Mechanical Engineering to Aerospace Engineering by GATE Aerospace paper viru sir concept library 2024, Kan
Anonim

Det korte svaret er yes fordi på mange høyskoler er romfartsteknikk i utgangspunktet en spesialisering innen maskinteknikk.

Kan en maskiningeniør være en luftfartsingeniør?

En mekanisk ingeniør kan gå for videre studier innen romfart eller relaterte felt Du kan fortsette din karriere som luftfarts- eller luftfartsingeniør selv med en grad som maskiningeniør. På de fleste høgskolene er romfartsteknikk vanligvis en spesialisering innen maskinteknikk.

Hvilken er best mekanisk eller luftfartsteknikk?

Aerospace Engineers jobber mer sannsynlig for militæret og regjeringen sammenlignet med maskiningeniører. Mens det kommer til sysselsetting, har maskinteknikk et bredere omfang. Både mekaniske så vel som luftfartsingeniører får en anstendig lønn. Alt godt.

Er luftfartsteknikk vanskeligere enn maskinteknikk?

Aeronautical engineering er vanskeligere enn maskinteknikk selv om noen av kjerneklassene er de samme. … Mye fysikk og matematikk er involvert i alle ingeniørgrener. Det er ingen ingeniørfag uten matematikk, så hver gren krever matematiske ferdigheter.

Er luftfartsingeniør vanskelig?

Aerospace engineering-grader er vanskelig, men de tilbyr også noen av de beste mulighetene etter universitetet. Luftfartsingeniører må være svært tekniske og nøyaktige, samtidig som de bruker kreativitet og rask tenkning for å løse problemer.

Anbefalt: