Logo no.boatexistence.com

Er ryder forelsket i katie?

Innholdsfortegnelse:

Er ryder forelsket i katie?
Er ryder forelsket i katie?

Video: Er ryder forelsket i katie?

Video: Er ryder forelsket i katie?
Video: Jeg Bliver FORELSKET I Minecraft! 2024, Kan
Anonim

Katie og Ryder er en av de svært få menneskene i Paw Patrol sendt romantically together og gjør også dette skipet veldig populært, vel vitende om at det ikke er noen andre for disse to som kan sendes romantisk til.

Hvem er forelsket i hvem i Paw Patrol?

Chase er forelsket i Skye, men Skye liker Marshall. Marshall er forelsket i Everest, og Everest liker Chase. Hvordan vil dette gå for de fire valpene?

Er Skye forelsket i Marshall?

På slutten av dagen innså Marshall at det var på tide å fortelle Skye hvordan han føler det. Han ser henne spille Pup Pup Boogie og vil snakke med henne. Skye setter spillet på pause og sitter sammen med Marshall. Marshall forklarer deretter til Skye at hun er en vakker valp og at han alltid har vært forelsket i henne

Hvem er Everest crush?

Everest var også forelsket i Chase, men hun visste at han likte Skye og var ok med det. Etter at de spiste tok de også den samme nudlen og kysset, men dette var bare et sekund.

Hvem gifter Skye seg med i Paw Patrol?

Vi er samlet her i dag for å feire ekteskapet mellom medlemmer av Paw Patrol, Skye og Chase. De to har alltid elsket hverandre helt siden de møttes.

Anbefalt: