Logo no.boatexistence.com

Hva er en høflig flush?

Innholdsfortegnelse:

Hva er en høflig flush?
Hva er en høflig flush?

Video: Hva er en høflig flush?

Video: Hva er en høflig flush?
Video: Окрашивание волос Блонд Пошагово дома | Холодный Блонд самой себе | Уроки окрашивания волос 2024, Kan
Anonim

Som refererer til Urban Dictionary, er en høflighetsspyling: En spyling midt i toalettsittingsprosessen for å redusere aromaen …

Hjelper høflighetsspyling med lukt?

Først og fremst, reduser lukt ved å skylle toalettet så snart du kan. Jo raskere skylling, jo mindre lukt. En "høflig flush" er ikke bare høflig, den er smart.

Er det ille å spyle toalettet mens du sitter på det?

Når du spyler med lokket opp, skyter toalettet ut små vannpartikler blandet med avfallet ditt. Disse partiklene er kjent som toalettfjær, og kan inneholde skadelige bakterier. Toalettfjær har vist seg å lande på nærliggende overflater, og bakteriene kan leve i flere måneder.

Hvorfor dobbeltspyler folk?

Hvis du har dårlig vanntrykk, kan det ta tid før tanken fylles opp igjen. Hvis det ikke er nok vann i tanken, vil det oppstå en dårlig spyling. Dette er sannsynligvis den skyldige hvis toalettet ditt skyller fint noen ganger, men krever to skyllinger andre ganger. Det er hardt vann i bollen.

Hva betyr en dobbel spyler?

For det første er det aksepterte navnet i bransjen for denne typen toalett "dobbelt-spylingstoalett." Akkurat som navnet sier, har disse toalettene to spyleinnstillinger Den første knappen gir en halv spyling med vann på i underkant av en gallon per spyling, mens den andre knappen gir en full spyling ved 1,6 gallons per spyling.

Anbefalt: