Logo no.boatexistence.com

Vil tatovører tatovere over arr?

Innholdsfortegnelse:

Vil tatovører tatovere over arr?
Vil tatovører tatovere over arr?

Video: Vil tatovører tatovere over arr?

Video: Vil tatovører tatovere over arr?
Video: Hvad kan jeg blive? Tatovør 2024, Kan
Anonim

Selv om det er mulig å tatovere over de fleste arr, er det mer utfordrende å gjøre det enn å tatovere over hud uten arr. Så det er viktig å bruke en erfaren tatovør som er komfortabel med å tatovere over arret ditt eller inkorporere arret i tatoveringsdesignet.

Når kan du tatovere deg over et arr?

Vurdere helbredelsesstadiet – for å få en arrdekkende tatovering, arret må være fullstendig leget. Avhengig av type arr kan helingsprosessen vare mellom ett og fem år. Så sørg for at arret ditt er helt grodd før du tar det tatovert.

Har arrvev tatoveringsblekk?

Arrvev vil ikke gro og holde tatoveringsblekk på samme måte som hudvev uten arr. Det er mye mer sannsynlig at blekk vil falme, uklare eller blåse ut i arrvev, siden den underliggende hudstrukturen som vanligvis holder blekk har blitt skadet.

Kan du tatovere deg hvis du lett får arr?

Hvis du skal tatovere over et keloid eller et annet arr, vent minst ett år for å være sikker på at arret ditt har grodd helt. Ellers kan du skade huden din på nytt. Velg en tatovør som er dyktig til å jobbe med keloider.

Kan du tatovere over riper?

Det er best å jobbe med fullt tilhelede arr !Du vil sannsynligvis vente til det er helt grodd fordi arr er vanskeligere å jobbe med når de er fortsatt nye og de er mer følsomme som gjør at det gjør mer vondt. Du vil heller ikke at arret skal sprekke eller åpne seg igjen under tatoveringsøkten, yikes!

Anbefalt: