Logo no.boatexistence.com

Hos gertrude the great?

Innholdsfortegnelse:

Hos gertrude the great?
Hos gertrude the great?

Video: Hos gertrude the great?

Video: Hos gertrude the great?
Video: The Life And Revelations Of Saint Gertrude The Great (Virgin & Mystic) → Audio One Of Two 2024, Kan
Anonim

Gertrude den store var en tysk benediktinernonne, mystiker og teolog. Hun er anerkjent som en helgen av den katolske kirke og av The Episcopal Church.

Hvorfor kalles St Gertrude den store?

pave Benedikt XIV ga henne tittelen "den store" for å skille henne fra abbedisse Gertrude av Hackeborn og for å gjenkjenne dybden av hennes åndelige og teologiske innsikt I 2018, The Episcopal Church la Gertrude, sammen med St. Mechtilde, til sin helgenkalender ved å inkludere dem i mindre høytider og faster.

Hva er Saint Gertrude the Great skytshelgen for?

På grunn av sitt rykte for gjestfrihet, var Gertrude opprinnelig skytshelgen for reisende og nylig døde (som ble sett på som å gjøre sin egen reiseform) samt gartnere og psykisk syke. Men etter hvert som århundrene gikk, ble hun også assosiert med gnagere.

Hva er den hellige Gertruds bønn?

Evig Fader, jeg tilbyr deg det mest dyrebare blodet til din guddommelige Sønn, Jesus, i forening med massene som er sagt over hele verden i dag, for alle de hellige sjeler i skjærsilden, for syndere over alt, for syndere i den universelle kirken, de i mitt eget hjem og i min familie. Amen.

Hva er bønn for evig hvile?

Evig hvile gi dem, Herre, og la evig lys skinne over dem. … Den evige hvilebønnen er en vakker bønn fra vår katolske tro Vi ber for de som har gått bort og ber om Guds kjærlighet og barmhjertighet om å gi dem hvile og evig lykke med ham i himmelen.

Anbefalt: