Logo no.boatexistence.com

Hva er en kommentert bibliografidefinisjon?

Innholdsfortegnelse:

Hva er en kommentert bibliografidefinisjon?
Hva er en kommentert bibliografidefinisjon?

Video: Hva er en kommentert bibliografidefinisjon?

Video: Hva er en kommentert bibliografidefinisjon?
Video: What is an Annotated Bibliography? 2024, Kan
Anonim

En kommentert bibliografi er en bibliografi som gir et sammendrag av hver av oppføringene. Hensikten med merknader er å gi leseren et sammendrag og en evaluering av hver kilde.

Hva er meningen med kommentert bibliografi?

En kommentert bibliografi eller kommentert bib er en bibliografi (en liste over bøker eller andre verk) som inkluderer beskrivende og evaluerende kommentarer om kildene som er sitert i papiret. Disse kommentarene er også kjent som merknader.

Hva er en kommentert bibliografi og hvorfor er den viktig?

En kommentert bibliografi gir spesifikk informasjon om hver kilde du har bruktSom forsker har du blitt en ekspert på emnet ditt: du har evnen til å forklare innholdet i kildene dine, vurdere deres nytteverdi og dele denne informasjonen med andre som kanskje er mindre kjent med dem.

Hva er de tre delene av en kommentert bibliografi?

De tre forskjellige delene av en kommentert bibliografi inkluderer tittelen, merknaden og sitatet. Tittelen og sitatformatet vil variere basert på stilen du bruker. Kommentaren kan inneholde et sammendrag, evaluering eller refleksjon.

Hva gjør kommenterte bibliografier?

Kommenterte bibliografier inkluderer ytterligere detaljer som gir en oversikt over selve kildene. Lesere, forskere eller instruktører som leser en kommentert bibliografi vil få et øyeblikksbilde av de viktige detaljene de trenger å vite om hver kilde.

Anbefalt: