Logo no.boatexistence.com

Hva betyr delt nivå?

Innholdsfortegnelse:

Hva betyr delt nivå?
Hva betyr delt nivå?

Video: Hva betyr delt nivå?

Video: Hva betyr delt nivå?
Video: Hva er en synstest? 2024, Kan
Anonim

Et hus over 2 plan er en husstil der gulvnivåene er forskjøvet. Det er vanligvis to korte sett med trapper, en går opp til soveromsnivå og en går nedover mot et kjellerområde.

Hva er fordelene med et hus med delt plan?

Den overdelte planen tillater mer skille mellom underetasjen og ovenpå enn andre boligdesign og er flott for de som ønsker å ha et kontor, treningsstudio eller hobbyrom i underetasjen. De pengesterke kan til og med leie ut et soverom i underetasjen til en romkamerat.

Hvordan fungerer et delt nivå?

Et standard hus over 2 plan er kjent for å ha en inngang på bakkenivå og deretter korte trapper som fører til andre nivåerVanligvis har det nederste nivået garasjen, lekerommet eller hi, det midterste nivået har kjøkkenet, spisestuen og stuen, og det øverste nivået har alle soverommene og badene.

Hva er en planløsning over 2 plan?

Husplanen med delt nivå er en variant av Ranch-stilen som er designet for å maksimere mindre tomter. … I en planløsning med delt plan eller delt foaje, døren åpnes til en repos eller en etasje som inneholder stue, spisestue og kjøkken.

Hva er forskjellen mellom delt nivå og 2 etasjer?

Et boligdesign over 2 plan inneholder aspekter av både en to-etasjers design og en ranchbolig. I en typisk utforming over 2 plan er en konvensjonell to-etasjers del av boligen koblet til en én-etasjers del, med en-etasjers del som møter den to-etasjes delen på et nivå halvveis mellom de to etasjene.

Anbefalt: