Logo no.boatexistence.com

Parrer blåhegre seg for livet?

Innholdsfortegnelse:

Parrer blåhegre seg for livet?
Parrer blåhegre seg for livet?

Video: Parrer blåhegre seg for livet?

Video: Parrer blåhegre seg for livet?
Video: Sheck Wes - Mo Bamba (Official Music Video) 2024, Kan
Anonim

Store blåhegre hekker vanligvis i isolerte områder blant en koloni med andre blåhegre. Mens store blåhegre ikke parer seg for livet, går de gjennom noen utrolig vanskelige frieriritualer. … I hvert reir er det vanligvis tre til fem egg. Hekkefasen varer i sju til åtte uker.

Hva er levetiden til en stor blåhegre?

Store blåhegre lever lange liv, noen så lenge som 17 år. The Great Blue Heron er generelt stille, men den har et repertoar av lyder.

Hvilken tid på året parer store blåhegre seg?

Store blåhegre avler en gang i året. Hekking skjer fra mars til mai i de nordlige delene av deres rekkevidde og november til april i de sørlige delene av utbredelsen.

Hvordan kan du finne ut om en flott blåhegre er hann eller hunn?

Great Blue Heron-utseende

Hann er litt større, og kommer vanligvis nærmere den høye enden av lengdeområdet, rundt 54 tommer, mens hunnene kan være nærmere den lave enden, omtrent 38 tommer lang. Hannene har også større nebb enn hunnene og kan ha litt oppblåst fjærdrakt på bakhodet.

Lever blåhegre alene?

Store blåhegre lever for seg selv hele høsten og vinteren, en tid da de fleste fugler danner kolonier. Entall store blåhegre kan finnes alene på strender og brygger, i myrer og på tregrener nær vannkilder. De forsvarer fôringsområdene sine alene, og skremmer vekk konkurranse når det er nødvendig.

Anbefalt: