Logo no.boatexistence.com

Er lavandula stoechas hardfør?

Innholdsfortegnelse:

Er lavandula stoechas hardfør?
Er lavandula stoechas hardfør?

Video: Er lavandula stoechas hardfør?

Video: Er lavandula stoechas hardfør?
Video: 4 Types of Lavender Plants 2024, Kan
Anonim

Kompakt og veldig hardfør, Lavandula stoechas 'Anouk' har mørke plommeblomsthoder toppet med langvarige fiolettblå dekkblader som blekner delikat til rosa når de modnes. … Denne franske lavendel blomstrer nesten kontinuerlig fra midten av slutten av våren til sensommeren.

Hvilken lavendel er den hardeste?

Den engelske lavendelarten (Lavandula angustifolia) er den mest hardføre av alle lavendelarter, som tåler vinterfrost, snø, vind og motstandsdyktighet mot rådyr og kaniner. Engelsk lavendel er hardfør til sone 5 og kan dyrkes i et temperert klima.

Er Lavandula Stoechas en flerårig plante?

Spansk lavendel (Lavandula stoechas) er langblomstrende og duftende flerårige planterEn favoritt blant sommerfugler, spansk lavendel (noen ganger kjent som fransk lavendel) utmerker seg ved sine unike, tuftede blomster. … Lavandula stoechas trives i varme og regnes som en tørkebestandig (xerisk) flerårig plante.

Hvordan passer du på Lavandula Stoechas?

For best resultat, dyrk Lavandula stoechas i godt drenert jord i full sol. Kutt ned blomsterstilkene etter at de er ferdige, og trim deretter plantene i april om nødvendig.

Kan fransk lavendel overleve vinteren?

Fransk lavendel om vinteren

Fransk lavendel er sårbar for tøff nedfrysing, 19°F (-7°C), og kan ikke overleve i vedvarende kuldeperioder. Beskytt basen med mulch om vinteren.

Anbefalt: