Logo no.boatexistence.com

Migrerer biespisere?

Innholdsfortegnelse:

Migrerer biespisere?
Migrerer biespisere?

Video: Migrerer biespisere?

Video: Migrerer biespisere?
Video: Задержания мигрантов в России 2024, Kan
Anonim

Arter som hekker i subtropiske eller tempererte områder i Europa, Asia og Australia er alle trekkende De europeiske bieterne som hekker i Sør-Europa og Asia migrerer til Vest- og Sør-Afrika. En annen bestand av samme art hekker i Sør-Afrika og Namibia; disse fuglene beveger seg nordover etter hekking.

Er bietere på vandring?

Abundant passage migrant; sjelden vintergjest. Foretrekker våtmarker og jordbruksland der den jakter insekter på flukt. … Den foretrekker åpne landskap, men kan under migrasjon finnes i jordbruksland, innlandsbassenger og områder der det er habitat og høye trær å hvile på.

Hvorfor migrerer bietere?

European Bee-Eater Migration and Distribution

De palearktiske migrantene hekker i Sør-Europa og deler av Asia. Ettersom hekkesesongen slutter rundt siste halvdel av juli, begynner de sin vandring sørover – og bytter de harde vintrene på den nordlige halvkule mot de varme hyggelige somrene i Sør-Afrika

Hvor migrerer regnbuebietere til?

Utbredelse og habitat

Regnbuebietere er en vanlig art og kan finnes om sommeren i skogkledde områder i det meste av Sør-Australia, unntatt Tasmania. De migrerer nordover om vinteren til nordlige Australia, New Guinea og noen av de sørlige øyene i Indonesia

Er blåhalebieter migrerende?

Blue-tailed Bee-Eater (Merops philippinus) hekker flekkvis over hele Sør- og Sørøst-Asia, men de fleste sørasiatiske fugler migrerer til Sør-India og Sri Lanka om vinteren Akkurat som europeiske bier -Eater, Blue-tailed Bee-Eater migrerer i løpet av dagen og kan oppdages av dens karakteristiske flyanrop selv om de ikke er synlige.

Anbefalt: