Logo no.boatexistence.com

Ville en undulat være et godt kjæledyr?

Innholdsfortegnelse:

Ville en undulat være et godt kjæledyr?
Ville en undulat være et godt kjæledyr?

Video: Ville en undulat være et godt kjæledyr?

Video: Ville en undulat være et godt kjæledyr?
Video: 5 Things That SUCKS About Owning A Budgie 2024, Kan
Anonim

Småfugler som undulater kan være gode kjæledyr De er overraskende gode følgesvenner for mennesker. HVIS DU LETER etter et rimelig, vennlig kjæledyr som er lett å holde, kan småfugler som undulater være et godt alternativ. … De er små fugler som bare veier rundt 40 gram (mindre enn to unser).

Er det en god idé å få en undulat?

Budgies er milde og føyelige fugler De er også veldig enkle å temme, spesielt hvis de er anskaffet i ung alder. Fuglepar gir godt selskap for hverandre, men når de er i levende par og underholder hverandre, kan det hende de ikke knytter seg like godt til eierne eller etterligner tale like flytende.

Er en undulat et enkelt kjæledyr?

Budgies er milde og føyelige fugler. De er også veldig enkle å temme, spesielt hvis de er anskaffet i ung alder. Fuglepar gir godt selskap for hverandre, men vil vanligvis ikke knytte seg like godt til eierne eller etterligne tale også.

Er det ille å klappe en undulat?

Noen fugler, som papegøyer, undulater og parakitter, er mer sannsynlig å tillate berøring enn andre. Men selv innenfor fuglearter finnes det forskjellige personligheter. Du kan trene litt for å få fuglen din mer komfortabel med ideen om å klappe.

Hva er dårlige ting med undulater?

De vil bæsje over alt hvor de henger Større papegøyer kan trenes til å bæsje kun på enkelte steder, undulater bør ikke trenes på den måten. Systemene deres fungerer så raskt at det er viktig for helsen at de ikke holder på avfallet. Budgie-eierskap er villedende dyrt.

Anbefalt: