Logo no.boatexistence.com

Ville en mangust være et godt kjæledyr?

Innholdsfortegnelse:

Ville en mangust være et godt kjæledyr?
Ville en mangust være et godt kjæledyr?

Video: Ville en mangust være et godt kjæledyr?

Video: Ville en mangust være et godt kjæledyr?
Video: Pet Mongoose 2024, Kan
Anonim

Manguser er usannsynlig å rangere noe sted på listene over de mest populære kjæledyrene eller kjæledyrene med lavest vedlikehold fordi de, ærlig t alt, ikke er vanlige kjæledyr. … En mangust, med sin slanke, lille ramme og vakre grisede eller markerte pels, kan virke som et ideelt dyr å temme og holde som et søtt husdyr.

Er mangust vennlig mot mennesker?

Til tross for deres fascinerende rykte for å angripe giftslanger, er manguster ikke-aggressive mot mennesker. Men til tider kan de bite som i dette tilfellet. Slike sår kan forårsake streptokokk-sepsis.

Hvorfor ville en mangust være et godt kjæledyr?

De kan gi deg alle de samme vennskapsfordelene som et tradisjonelt kjæledyr, noe som absolutt er bra for deg. Dessuten, til tross for sin lille størrelse, fungerer mangusten som et utmerket vaktkjæledyr fordi de angriper andre dyr i øyesyn.

Kan du temme en mangust?

Noen arter av mangust kan lett tammes, er ganske intelligente og kan læres enkle triks, så de holdes ofte som kjæledyr for å beskytte hjemmet mot skadedyr.

Er det lovlig å ha en mangust?

Hvis du kan få tak i en mangust som ikke er på den føderale forbudte listen og ikke er beregnet på et forskningslaboratorium, kan du kanskje få tillatelse til å holde den som kjæledyr. Det var en gang en lovlig mangust på det kontinentale USA.

Anbefalt: