Logo no.boatexistence.com

Hva er skreddersydd programvare?

Innholdsfortegnelse:

Hva er skreddersydd programvare?
Hva er skreddersydd programvare?

Video: Hva er skreddersydd programvare?

Video: Hva er skreddersydd programvare?
Video: Hva er kontoplanen? 2024, Kan
Anonim

Tilpasset programvare er programvare som er spesielt utviklet for en bestemt organisasjon eller annen bruker. Som sådan kan det kontrasteres med bruken av programvarepakker utviklet for massemarkedet, for eksempel kommersiell hyllevare, eller eksisterende gratis programvare.

Hva menes med skreddersydd programvare?

Tilpasset programvare (også kjent som skreddersydd programvare eller skreddersydd programvare) er programvare som er spesielt utviklet for en bestemt organisasjon eller annen bruker.

Hva er skreddersydd programvare med eksempel?

Tilpasset programvare tilbyr en måte å skape et konkurransefortrinn på, samtidig som det lar organisasjoner skille hvordan de betjener interessentene sine. Toppeksempler på skreddersydd programvare inkluderer store og lite kjente selskaper som McDonalds, Google og Apple for å skape industrilederskap

Hva gjør skreddersydd programvare?

Det lar deg legge til komponenter til programvareteknologien din til rett tid. Skreddersydd programvare kan gjøre et selskap i stand til å forbedre funksjonaliteten og ytelsen ved å eliminere kjøp av nye produkter og enheter.

Hva er fordelen med skreddersydd programvare?

Skreddersydde programvarekostnader relaterer direkte til verdi Det er ingen løpende kostnader for setelisenser eller vedlikehold, og fordi en tilpasset løsning er skreddersydd spesifikt for din forretningsprosesser, redundanser og flaskehalser kan elimineres. Dette sparer tid, penger og produktivitet som ellers ville gått tapt.

Anbefalt: