Logo no.boatexistence.com

Hva er et bispedømme?

Innholdsfortegnelse:

Hva er et bispedømme?
Hva er et bispedømme?

Video: Hva er et bispedømme?

Video: Hva er et bispedømme?
Video: What is a diocese anyway? | Catholic Planner 2024, Kan
Anonim

The Episcopal Church, basert i USA med flere bispedømmer andre steder, er en medlemskirke i den verdensomspennende anglikanske nattverden. Det er en hovedlinje protestantisk kirkesamfunn og er delt inn i ni provinser.

Hva er forskjellen mellom katolikk og episkopal?

Episkopale tror ikke på pavens autoritet og dermed har de biskoper, mens katolikker har sentralisering og dermed har pave. Biskopalere tror på ekteskap mellom prester eller biskoper, men katolikker lar ikke paver eller prester gifte seg.

Hva vil det si å være bispelig?

1: av eller knyttet til en biskop. 2: av, ha eller konstituere regjering av biskoper. 3 med stor bokstav: av eller relatert til den protestantiske episkopale kirke som representerer den anglikanske nattverden i USA

Tror episkopale på Gud?

Vi episkopale tror på en kjærlig, frigjørende og livgivende Gud: Fader, Sønn og Hellig Ånd. … Vi tror på å følge Jesu Kristi lære, hvis liv, død og oppstandelse reddet verden.

Ber episkopale til Gud?

Vår tro er en levende tro, og kirken vår er et fellesskap, ikke en idé. Den eneste måten å vite hva episkopale mener er å komme og se selv. Vi inviterer deg til å tilbe med oss, be med oss og synge med oss ved Herrens bord.

Anbefalt: