Logo no.boatexistence.com

Hvilken hund er bedre belgisk malinois eller schæfer?

Innholdsfortegnelse:

Hvilken hund er bedre belgisk malinois eller schæfer?
Hvilken hund er bedre belgisk malinois eller schæfer?

Video: Hvilken hund er bedre belgisk malinois eller schæfer?

Video: Hvilken hund er bedre belgisk malinois eller schæfer?
Video: Belgian malinois or German Shepard? 2024, Kan
Anonim

Generelt sett er en schäferhund et bedre familiekjæledyr enn en malinois gjør. Malisernes ekstremt høye arbeidslyst, energi og ofte svært anstrengte personlighet betyr at de vanligvis ikke er det rette kjæledyret for et standard familiemiljø.

Er schæferhunder roligere enn belgiske malinois?

Schäferhunder er roligere og selv om begge raser krever mye daglig mosjon, er belgiske malinois mer aktive og kan kreve mer trening per dag enn tyske hyrder. Begge rasene er veldig aktive og passer for energiske eiere som er forberedt på å tilbringe mye tid utendørs med hunden.

Hvorfor erstatter belgiske malinois tyske hyrder?

Belgisk malinois begynner imidlertid å erstatte tyske hyrder på grunn av deres høyere aggresjonsnivå. De har også et høyere energinivå enn GSD, noe som gjør dem mer i stand til å utføre intense oppgaver. Hvilken er bedre belgisk malinois eller schæfer?

Bruker politiet tyske hyrder eller belgiske malinois?

Nylig har Belgian Malinois blitt den foretrukne hunden for politi- og militærarbeid på grunn av deres intense driv og fokus. Malinois er mindre og smidigere enn schæferhunder, og har færre helseproblemer.

Hvilken hund er bedre schæfer eller belgisk malinois?

Generelt sett er en schæferhund et bedre familiekjæledyr enn en malinois gjør. Malisernes ekstremt høye arbeidslyst, energi og ofte svært anstrengte personlighet betyr at de vanligvis ikke er det rette kjæledyret for et standard familiemiljø.

Anbefalt: