Logo no.boatexistence.com

Kan kyllinger spise hele maiskorn?

Innholdsfortegnelse:

Kan kyllinger spise hele maiskorn?
Kan kyllinger spise hele maiskorn?

Video: Kan kyllinger spise hele maiskorn?

Video: Kan kyllinger spise hele maiskorn?
Video: Как приготовить копченую свинину, колбасу из одного кабана можно есть круглый год. 1 год в лесу 2024, Kan
Anonim

Ja, kyllinger kan spise hel mais Faktisk er det en av de bedre "godbitene" å gi dem ettersom de elsker det, kan skrape etter det, og det har noen anstendig næringsverdi. Fugler spiser oftere sprukket mais, som i utgangspunktet er hel mais tørket og knust i mindre biter.

Er hel mais eller sprukket mais bedre for kyllinger?

Høns elsker mais, det er ingen tvil om det. Men mais kommer i forskjellige størrelser, former og typer. … Jeg skal gi deg det korte svaret med en gang før jeg forklarer resonnementet mitt mer detaljert; Hel mais er bedre for kyllinger, mens sprukket mais er bedre for mindre fugler og noen andre dyr.

Kan du gi kyllinger et helt korn?

Du lurer kanskje på om kyllinger kan spise maiskolber? Ja de kan. De kan brukes til å lage en næringsrik aktivitetsgodbit. Denne godbiten er høy i protein som vil bidra til å holde dem aktive og varme gjennom de kalde månedene og bekjempe kjedsomhet hvis de trenger å holdes inne.

Hvorfor er mais dårlig for kyllinger?

Kyllingers diettbehov

Maisfôr gir mer enn nok kalorier, noe som får de inaktive kyllingene til å fylle seg raskt, men det er for lite fettsyrer og visse aminosyrer, vitaminer og mineraler for at kyllinger skal trives.

Hva slags mais kan kyllinger spise?

Mais er det enkleste kornet for kyllinger å fordøye og har lite fiber. Yellow dent mais er sorten som vanligvis brukes i fôr.

Anbefalt: