Logo no.boatexistence.com

Er holy coppermine bra?

Innholdsfortegnelse:

Er holy coppermine bra?
Er holy coppermine bra?

Video: Er holy coppermine bra?

Video: Er holy coppermine bra?
Video: Steve Earle - Copperhead Road (Official Music Video) 2024, Kan
Anonim

Strategi. Holy Coppermine er en Uber Rare Cat med 50 % sjanse til å fryse Alien- og Angel-fiender i 4,6 sekunder. … Ururun Cat er en bedre, mer pålitelig kilde til skade, så det anbefales at du bruker henne, hvis du har henne.

Er Coppermine noe bra?

Divine Coppermine har 5 343 DPS, som er ganske grei for en enhet med ladetid og angrepsrekkevidde. I tillegg gjør hennes gode angrepsrekkevidde (410) henne til å forbli bak frontlinjene, samtidig som den gir god skade på fiender. I tillegg har sjansen hennes for å fryse flytende fiender nå økt til 75 %!

Er varys gode kampkatter?

Vars har høy DPS og angrepsrekkevidde, og er en flott avstandsangriper for generalistteamet ditt.

Hvor bra er Holy Dragon Megidora?

Megidora er en veldig god enhet mot flytende fiender: Anstendig rekkevidde, angrepshastighet og kan slå tilbake og bremse dem. … Megidora er også veldig nyttig mot fiender som Teacher Bun Bun og dens kolleger, siden han kan hindre dem i å rykke frem og drepe dine dyrebare enheter.

Er Twinstars bra?

Twinstars fungerer veldig bra i Into the Future og Cats of the Cosmos også, selv om mangelen på evner til å motvirke Starred Aliens spesifikt forhindrer dem fra å være universelt gode i sistnevnte. Dessverre er rekkevidden og angrepskraften bare middelmådig, noe som gjør dem dårlige for generalistbruk.

Anbefalt: