Logo no.boatexistence.com

Slutter hydrokolber å fungere?

Innholdsfortegnelse:

Slutter hydrokolber å fungere?
Slutter hydrokolber å fungere?

Video: Slutter hydrokolber å fungere?

Video: Slutter hydrokolber å fungere?
Video: Дневник хранящий жуткие тайны. Переход. Джеральд Даррелл. Мистика. Ужасы 2024, Juli
Anonim

Hydro Flask-flasker bør ikke forringes i ytelse over tid. Det skal fungere like bra om 10 år som det gjør i dag. Teknologien bak flaskene er ganske enkel. Det er bare en flaske i rustfritt stål med en indre og ytre vegg.

Hvor lenge varer Hydro Flasks?

Isbitene var fortsatt terninger, ikke triste fliser av frossent vann. Etter år med gode erfaringer med Hydro Flasks bestemte jeg meg for å teste Hydro Flasks offisielle påstand om at de vil holde varme ting varme i 12 timer og kalde ting kalde i 24 timer.

Hvorfor fungerer ikke hydroflasken min?

Hovedårsaken til at en vannflaske ikke holder vannet kaldt er at den vakuumforseglede isolasjonen er ødelagt og fylt med luft. Dette problemet dekkes av Hydro Flasks livstidsgaranti, og du kan kontakte dem for en erstatningsflaske.

Hvordan vet jeg om hydroflasken min er ødelagt?

Ikke hold i kolben mens den fylles med kokende vann. Sett heller ikke korken over kolben. Etter ca. 5 minutter, kjenn på utsiden av kolben (under halsen) Hvis du føler noen varme flekker, er isolasjonen kompromittert og du er kvalifisert for en erstatning.

Kan du knuse en vannflaske?

Å droppe en Hydro Flask vil neppe bryte vakuumisolasjonen, og Hydro Flask vil sannsynligvis holde drikker varme eller kalde like godt som den gjorde før du mistet den. … Hydro Flask slutter vanligvis bare å fungere der det har vært et brudd i vakuumforseglingen og vakuumet fylles opp med luft.

Anbefalt: