Logo no.boatexistence.com

Når er lundefugler i Elliston?

Innholdsfortegnelse:

Når er lundefugler i Elliston?
Når er lundefugler i Elliston?

Video: Når er lundefugler i Elliston?

Video: Når er lundefugler i Elliston?
Video: Best Place to View Puffins in Newfoundland | The Elliston Puffins | Newfoundland | Canada 2024, Juli
Anonim

Lundefugler lever mesteparten av året til sjøs, men kommer til land for å yngle og grave seg ned på Bonavista-halvøya Bonavista-halvøya Den består av 50 inkorporerte byer/ikke-inkorporerte samfunn som har en befolkning på 12.176 fra den kanadiske folketellingen 2016. Halvøya løper 85 km nordøst fra en 19 km bred isthmus og måler mellom 15–40 km i bredden. Den skiller Bonavista Bay i nord fra Trinity Bay i sør. https://en.wikipedia.org › wiki › Bonavista_Peninsula

Bonavista-halvøya - Wikipedia

mellom slutten av mai og slutten av august. Lundefugler holder norm alt samme kompis og graver fra år til år og lever i gjennomsnitt i opptil 20 år.

Hva er den beste tiden å se lundefugler i Newfoundland?

Den beste tiden å se lundefugler i Newfoundland er fra midten av mai til midten av september.

Finnes det fortsatt lundefugler på Elliston?

Det vil være lundefugler, men det kan hende det ikke er kyllinger ennå. Uansett er Elliston og Bonavista og Bonavista lys verdt et besøk for museer, butikker, restauranter, turstier, vill utsikt over havet og nok sjøfugler til å holde alle glade.

Hvilken tid på året kan du se lundefugler?

When to See Lundefugler

Du kan se lundefugler ved koloniene deres fra slutten av april til august, men juni og juli er de beste månedene å se dem som kl. denne gangen er de opptatt med å mate den enslige damen sin.

Kan du se lundefugler i Newfoundland?

Lundefugler finnes også i andre deler av maritimene. De blir ofte sett på Grand Mananan Island, rundt hele Newfoundland og Machias Seal Island, en omstridt øy mellom Canada og USA. For en av de beste lundefuglopplevelsene må du imidlertid besøke The Elliston Puffin Viewing Site i Newfoundland.

Anbefalt: