Logo no.boatexistence.com

Kan du se lundefugler i reykjavik?

Innholdsfortegnelse:

Kan du se lundefugler i reykjavik?
Kan du se lundefugler i reykjavik?

Video: Kan du se lundefugler i reykjavik?

Video: Kan du se lundefugler i reykjavik?
Video: ಒಲುಮೆ ಸಿರಿಯ ಕಂಡು Olume Siriya Kandu - 2K ವಿಡಿಯೋ ಸಾಂಗ್ - ವಿಷ್ಣುವರ್ಧನ್ - ಭಾರತಿ 2024, Kan
Anonim

Ja, du kan absolutt se lundefugler i Reykajvik! Lundefugler er sjøfugler og tilbringer mesteparten av livet sitt ute midt i Nord-Atlanterhavet.

Kan du se lundefugler på Island?

Lundefugler kan sees på Island fra begynnelsen av april til september hvert år. Det er mer enn én lundeart, men den som hekker på Island er den såk alte atlantiske lundefuglen.

Hvilken tid på året er lundefugler på Island?

Tips 1. Lundefugler kan sees i yngleplassene deres allerede i slutten av april helt til begynnelsen av september. For å øke sjansene dine for å se mest aktivitet på yngleplassen for lundefugl anbefaler vi å besøke mellom mai til midten av august, siden dette er den viktigste lundefuglsesongen på Island.

Hva er den beste tiden på dagen å se lundefugler på Island?

Beste tiden å se lundefuglen på Island

Beste tiden å se lundefuglen er i slutten av april til begynnelsen av september. Den beste tiden på dagen for å oppdage dem er om morgenen (07:00-10:00) og om kvelden (18:00-22:00).

Hvor på Island er lundefuglene?

Islands største lundefuglkoloni bor i Vestmanøyene, rundt 10 kilometer utenfor Islands sørkyst. En femtedel av verdens totale bestand av lundefugl hekker her hvert år, dette betyr at du finner den største enkeltkolonien i verden her! I tillegg har tretti andre fuglearter reir rundt øyene.

Anbefalt: