Logo no.boatexistence.com

Er sporstoffer en ulempe i krigssone?

Innholdsfortegnelse:

Er sporstoffer en ulempe i krigssone?
Er sporstoffer en ulempe i krigssone?

Video: Er sporstoffer en ulempe i krigssone?

Video: Er sporstoffer en ulempe i krigssone?
Video: Убийцы почек! 10 продуктов, которые вредят нашим почкам 2024, Juli
Anonim

Some Call of Duty: Warzone-spillere har klaget over at sporrunder urettferdig hindrer synet deres sammenlignet med når spillere bruker vanlige runder Reddit-bruker hamzah10 er en slik spiller, som pekte ut at sporingsrunder gjør det slik at spillere "knapt kan se" når de er i en brannkamp.

Er sporstoffer dårlige for krigssonen?

Bullet Tracers In Call Of Duty: Warzone Are Causing Issues For Players … Spillere kan kjøpe Tracer Pack-bunter fra spillbutikken som gir skuddene deres farge og røyk ved påvirkning. De tilpassede sporerne i Call of Duty: Warzone forårsaker imidlertid visuelle problemer for spillere når de er under ild.

Hjelper sporstoffer i krigssonen?

Tracer-runder er en av de nyeste varene som er lagt til i Call of Duty: Warzone. … Og selv om de ikke nødvendigvis gir deg en fordel i forhold til motstanderne dine, gir tracer-rundene litt eleganse til ildkraften din og får fiendene dine til å lyse klart når de treffer kortstokken.

Gir sporstoffer bort posisjon?

En ulempe med lyse sporstoffer er at de gir bort skytterens plassering til fienden; som et militært ordtak uttrykker det, "sporstoffer fungerer begge veier". Lyse sporstoffer kan også overvelde nattsynsenheter, og gjøre dem ubrukelige. … Dunkle sporstoffer brenner veldig svakt, men er godt synlige gjennom nattsynsutstyr.

Hvilken type arbeid gjør en tracer?

Kontaktsporeren er ansvarlig for å nå ut til personer (kontakter) som har vært utsatt for covid-19 og gi helseutdanning og veiledning for å avbryte pågående sykdomsoverføring.

Anbefalt: