Logo no.boatexistence.com

Når er øvingsmiddagen?

Innholdsfortegnelse:

Når er øvingsmiddagen?
Når er øvingsmiddagen?

Video: Når er øvingsmiddagen?

Video: Når er øvingsmiddagen?
Video: Rehearsal Dinner Toast 2024, Kan
Anonim

Planen for øvingsmiddagen holdes tradisjonelt kvelden før bryllupet, oftest på en fredag. Vanligvis begynner seremoniøvelsen rundt klokken 17.30. og varer vanligvis rundt 30 til 45 minutter.

Hvem er vanligvis invitert til øvingsmiddagen?

Dine nærmeste familier, brudefesten (inkludert foreldrene til blomsterjenta og ringbæreren, selv om de ikke er i bryllupet), eventuelle seremonilesere, og officianten din (pluss hans eller hennes ektefelle, hvis gift) bør alltid inviteres til øvingsmiddagen.

Hvem betaler for øvingsmiddagen?

Tradisjonelt er brudgommens foreldre vertene for øvingsmiddagen, siden brudens familie vanligvis betaler for bryllupet. Men gitt de mer avslappede standardene i moderne tid, kan andre slektninger, nære venner eller til og med paret selv planlegge og betale for arrangementet.

Er øvingsmiddagen dagen før bryllupet?

Vanligvis holdes øvingsmiddagen kvelden før bryllupet. Dagen før bryllupet øver alle som deltar i seremonien på jobbene deres under selve seremonien. Dette hjelper seremonien til å gå perfekt på bryllupsdagen.

Spiser du før eller etter bryllupsprøven?

Du kan betrakte det som den ultimate kick-off for de morsomme tidene fremover! I de fleste tilfeller følger middagen øvingen, eller den siste gjennomgangen, i et bedehus eller bryllupsstedet.

Anbefalt: