Logo no.boatexistence.com

Hvilken er bedre dinitrol eller waxoyl?

Innholdsfortegnelse:

Hvilken er bedre dinitrol eller waxoyl?
Hvilken er bedre dinitrol eller waxoyl?

Video: Hvilken er bedre dinitrol eller waxoyl?

Video: Hvilken er bedre dinitrol eller waxoyl?
Video: Er rustbeskyttelse en god idé? (Reklame) 2024, Kan
Anonim

Dinitrol er langt enklere å påføre enn Waxoyl, da det har vist seg at Waxoyl kan påvirkes av skiftende vær. I en rapport som ble utført viste det at Waxoyl ikke ser ut til å trenge gjennom noen betydelige mengder rust, mens Dinitrol fylte disse hullene.

Draper Dinitrol rust?

Dinitrol Rust Killer and Anti - Rust Treatment. DINITROL RC800 er en rustomformer for bruk på rustdekkede overflater der det dreper og deretter kjemisk omdanner rust til en passiv organisk forbindelse som binder seg til metalloverflaten, for eksempel et bilkarosseri.

Er Waxoyl-underforseglingen bra?

Waxoyl er bare veldig bra for bokseksjoner og innvendige dørpaneler. I områder som inne i hjulbuene vil det til slutt vaskes av. Den er imidlertid flott for å revitalisere gammel underforsegling ettersom den trekker inn i den og reduserer hardheten.

Hva er Dinitrol-behandling?

Fordelene med å bruke et offisielt UK DINITROL®-behandlingssenter er at de vil tilby hele spekteret av DINITROL®-applikasjonstjenester, inkludert: Autoutskifting av frontruter, korrosjonsbeskyttelse, rustbehandling, lyddemping og motor bevaring.

Er Dinitrol bedre enn Waxoyl?

DINITROL 3125 sammenligner seg meget gunstig med Waxoyl 120-4 Dinitrol har høy kryp og kommer seg derfor inn i alle kriker og kroker av en bil for å gi best mulig rustbeskyttelse. DINITROL 3125 inneholder også en rusthemmer for å nøytralisere eventuell overflaterust den kommer i kontakt med.

Anbefalt: