Snøer det i Aguanga ca?

Innholdsfortegnelse:

Snøer det i Aguanga ca?
Snøer det i Aguanga ca?

Video: Snøer det i Aguanga ca?

Video: Snøer det i Aguanga ca?
Video: MUTLISUB《去有你的地方》08:大龄剩女被逼相亲,却意外与亿万富豪假扮的穷小子结缘,曾历经感情创伤的两人,因彼此真挚的爱意相互治愈成长(《暖阳之下》刘庭羽、《玫瑰之战》谭凯)❤️华语甜剧社 2024, September
Anonim

Aguanga, California får 21 tommer regn i gjennomsnitt per år. Gjennomsnittet i USA er 38 tommer regn per år. Aguanga har i gjennomsnitt 1 tommer snø per år. Gjennomsnittet i USA er 28 tommer snø per år.

Hvor varmt blir det i Aguanga, CA?

Klima og gjennomsnittlig vær året rundt i Aguanga California, USA. I Aguanga er somrene varme, tørre og for det meste klare, og vintrene er lange, kalde og delvis overskyet. I løpet av året varierer temperaturen typisk fra 36°F til 91°F og er sjelden under 27°F eller over 99°F.

Snøer det mye i California?

Selv om steder med snøfall i California kanskje ikke er så vanlig som solfylte områder, kan du fortsatt finne massevis av snø i California ! … Noen ganger vil du bare ha litt snø, og hvis du er i California og har lyst på litt vinterkos, så kommer du til å elske alle stedene på denne listen.

Har kult snø?

det kan snø selv ved en utrolig kald temperatur så lenge det er en kilde til fuktighet i luften og en måte å løfte eller avkjøle luften på. Likevel forekommer de fleste kraftige snøfallene relativt varme. lufttemperaturer nær bakken.

Snøer det i Auburn Lake Trails?

Auburn Lake Trails (zip 95614) gjennomsnittlig 2 tommer snø per år. Gjennomsnittet i USA er 28 tommer snø per år.

Anbefalt: