Logo no.boatexistence.com

Er stoppet et realityprogram?

Innholdsfortegnelse:

Er stoppet et realityprogram?
Er stoppet et realityprogram?

Video: Er stoppet et realityprogram?

Video: Er stoppet et realityprogram?
Video: Britney Spears - ...Baby One More Time (Official Video) 2024, Kan
Anonim

"Busted!" er et koreansk realityprogram som kombinerer kriminaldrama med utfordringer i escape room-stil. Det er for øyeblikket to sesonger tilgjengelig for strømming på Netflix.

Er serien Busted skriptet?

showet blander både skriptede og uskriptede linjer. Den første sesongen består av 10 episoder; to episoder i uken ble utgitt fra 4. mai til 1. juni 2018.

Is Busted Reality?

"Busted!" var det første originale Netflix-koreanske underholdningsprogrammet på plattformen da det først ble utgitt i 2018. Showet er en hybrid av et reality-tv-show og et kriminaldrama som kjendiser som dukker opp i programmet får visse skuespillerroller samtidig som de må løse mysterier.

Hvorfor ble Busted kansellert?

Per nå gjenstår det å kansellere Busted sesong 4. Hovedårsaken bak denne beslutningen var at produsentene ikke ønsket å utvide historien sin uten grunn. De trodde at den tredje sesongen kunne gi en tilfredsstillende avslutning på serien, og det var det som skjedde.

Er Busted et drama?

Et whodunit-variantshow med noen av de største navnene innen K-Pop og K-Drama. Et whodunit-variantshow med noen av de største navnene innen K-Pop og K-Drama. …

Anbefalt: