Logo no.boatexistence.com

Vann sierra canyon i dag?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Huskyene, ledet av den beste vakttrioen i California, kom av med en 80-72-seier, og ga Sierra Canyon (15-1) sitt første sluttspill-nederlag siden 2018-sesongen og avslutter en seiersrekke på 21 kamper i sluttspillet.

Hva var resultatet av Sierra Canyon-spillet?

44-22 (L) Sierra Canyon vs.

Hvem vant Sierra?

Run game lifts Corona Centennial for å ære Bowl-seieren over Chatsworth Sierra Canyon. Corona Centennial tailback Jayson Cortes kaster et taklingsforsøk i første omgang av Sierra Canyon linebacker Angelo Pulido. Cortes løp for to touchdowns og mer enn 200 yards og ble tildelt spillets MVP-trofé.

Har Sierra Canyon tapt?

Centennial-spillere feirer seieren over verten Sierra Canyon fredag kveld i Southern Section Open Division-tittelkampen. Bronny, rangert som den 25. beste andre i landet av 247Sports, slo også en viktig trepoenger med 4 minutter, 23 sekunder igjen for å kutte Centennials ledelse til 70-67. Men det var ikke nok.

Hvem tapte Sierra Canyon for?

Noen glemte å fortelle Sierra Canyons motstander, Corona Centennial, ikke å spille rollen som spoiler. Huskies, ledet av den beste guard-trioen hvor som helst i California, gikk av med en 80-72-seier, og ga Sierra Canyon (15-1) sitt første sluttspill-nederlag siden 2018-sesongen og avsluttet en 21-kampers seiersrekke i sluttspillet.