Kommer francis og mary sammen igjen?

Innholdsfortegnelse:

Kommer francis og mary sammen igjen?
Kommer francis og mary sammen igjen?

Video: Kommer francis og mary sammen igjen?

Video: Kommer francis og mary sammen igjen?
Video: Мальвы цветут_Рассказ_Слушать 2024, September
Anonim

Han syntes det var overtro. Hun ødela til slutt forholdet hennes til Francis når hun fikk Henry til å endre rekkefølgen; hun ville gifte seg med Bash i stedet. Francis hjerteknust og forrådt av Mary, forlater det franske domstolen. Senere kommer han tilbake og de to blir gjenforent

Blir Francis og Mary sammen igjen i sesong 3?

Mary blir første gang sett lære danser av damene sine, snart har hun en lidenskapelig kjærlighetsøkt med Francis og til slutt oppdager han at han jobber på en båt. Når de nyter sitt lykkelige ekteskap, , går de til slutt tilbake til livene sine som herskere.

Kommer Mary tilbake med Francis etter Conde?

Han sier at det er hennes valg, men å aldri forvente en velkomst fra ham eller hans tillit igjen. Til slutt forteller Mary til Conde at hun har bestemt seg for å bli i Frankrike og forbli hos Francis. … Etter dette innser hun at hun ikke kan fortsette å se Conde og bryter det med ham.

Hvem ender Francis opp med i Reign?

Francis valgte til slutt å være sammen med Mary fullt. Lola: Lola og Francis hadde et one night stand, mens han ble separert fra Mary. Dette resulterte i at han ble far til Lolas barn.

Har Mary en baby med Francis i Reign?

Da kong Francis døde vendte hun tilbake til Skottland og har siden giftet seg med Lord Darnley. Hun fødte snart sitt første og eneste barn, Prince James.

Anbefalt: