Logo no.boatexistence.com

Når ble bungalower bygget i nz?

Innholdsfortegnelse:

Når ble bungalower bygget i nz?
Når ble bungalower bygget i nz?

Video: Når ble bungalower bygget i nz?

Video: Når ble bungalower bygget i nz?
Video: An Architect's Own Tiny Home at the Top of a Mountain (House Tour) 2024, Kan
Anonim

Bungalows dukket først opp i New Zealand rundt 1. verdenskrig og var den dominerende stilen på 1920-tallet. Imidlertid begynte deres innflytelse å bli innlemmet i villaer så tidlig som i 1910.

Når begynte de å bygge bungalower?

Stilen begynte å bli brukt i slutten av 1800-tallet for store land- eller forstadsboliger bygget i 'Arts and Crafts'-stil. De første moderne britiske bungalowene ble designet av en lite kjent engelsk arkitekt, John Taylor, (1818-1884), og bygget i Westgate-on-Sea, Kent i 1869.

Når ble villaer bygget i NZ?

Villaer var den mest populære nye hjemmedesignen i New Zealand fra 1880-tallet til 1. verdenskrig.

Hvor ble den første bungalowen bygget?

Den første moderne bungalowen

De første moderne britiske bungalowene ble designet av den lite kjente engelske arkitekten, John Taylor, (1818-1884), og bygget på Westgate-on-Sea, Kent mellom 1869 og 1870. Begrepet 'bungalow' oppsto i den bengalske regionen i India, som betyr 'hus i bengalsk stil'.

Hva er bungalowhus NZ?

Fra 1920-tallet ble bungalower den dominerende stilen til hjemmebygd i New Zealand. Opprinnelig inspirert av hus i India med dype verandaer og søyler, ble designet raffinert i Amerika for å bli det som ble kjent som den californiske bungalowen. … Boliger også koblet til utendørs med solrom og karnapper.

Anbefalt: