Logo no.boatexistence.com

Hvor overveldende brukes?

Innholdsfortegnelse:

Hvor overveldende brukes?
Hvor overveldende brukes?

Video: Hvor overveldende brukes?

Video: Hvor overveldende brukes?
Video: Напишите цифру на окне, деньги появятся неизвестно откуда 2024, Kan
Anonim

Definisjonen av overveldende er noe som er overveldende, stor i mengde eller styrke Når du har alt for mye lekser å gjøre, er dette et eksempel på en tid da du har overveldende mye arbeid. Når du føler en sterk mengde tristhet, er dette et eksempel på overveldende tristhet.

Når vi kan bruke overveldende?

Du kan bruke overveldende for å understreke at et beløp eller kvantum er mye større enn andre beløp eller mengder Det overveldende flertallet av små bedrifter går i stykker i løpet av de første tjuefire månedene. Partiet vant en overveldende seier i stortingsvalget i mai i fjor.

Kan overveldende brukes på en god måte?

Selv om det er lett å bli overveldet av gjøremål eller klager, er det også mulig å bli overveldet av gode ting - hvis de forekommer i store mengder. Du kan nyte en bunke pannekaker til frokost, men du vil sannsynligvis finne en lastebil med pannekaker overveldende.

Hvordan sier du overveldende i en setning?

(1) Han har vist symptomer på angst og overveldende bekymring. (2) Trangen til å se var nesten overveldende. (3) Hun følte et overveldende ønske om å reise hjem. (4) Hun følte et overveldende ønske om å slå ham.

Hva betyr egentlig overveldende?

Noe overveldende er veldig intenst og vanskelig å håndtere: overveldende hendelser gjør folk bekymret og stresset. Det er vanskelig å overvinne overveldende ting. Hvis du føler et overveldende behov for å le, kommer du sannsynligvis til å le. Hvis du har en overveldende følelse av tristhet, vil du sannsynligvis gråte.

Anbefalt: